Ugens Premier League runde byder på mange spændende opgør, der er svære at forudsige, men hvor der kan hentes rigtig gode odds på det rigtige udfald. Vores valg stod mellem et 2-tal i West Ham vs. Stoke og en uafgjort i Norwich vs. Everton.

Vores anbefaling endte med at blive førstnævnte, da West Ham er ekstremt ramt på skadesfronten. De kæmpede bravt mod Manchester United sidste weekend, men det kostede dyrt og nu er både Victor Moses og formstærke Winston Reid tilføjet deres lange skadesliste. Kombineret med to vidt forskellige formkurver, ser vi god værdi i spil på Stoke sejr.

Kamptidspunkt: 12. december 2015 kl. 16.00 – Dommer: Andre Marriner.

West Hams lange skadesliste

West Ham har været imponerende i denne sæson, med sejre over næsten alle de største hold i ligaen. Det har særligt været velspillende Winston Reid, Lanzini og Dimitry Payet, der har været medvirkende til de gode resultater. Særligt Payet har været efterårets helt store profil og regnes af mange, for det bedste nyindkøb i Premier League.

Ingen af disse 3 spillere kommer desværre på grønsværen lørdag og de understreger de massive skadesproblemer Slaven Bilic kæmper med. Her er de spillere de formodentlig må undvære lørdag:

  • Winston Reid
  • Manuel Lanzini
  • Dimitry Payet
  • Victor Moses
  • Diafra Sakho
  • Emner Valencia

Der er altså tale om vigtige nøglespillere, bærende kræfter, der specielt giver en svækket offensiv. Her er alt nu overladt til Zarate og Andy Carroll, men det tror vi nu godt Stoke kan håndtere. Specielt fordi de altid er gode i luftspillet og på dødbolde.

At oddset på Stoke sejr kan give så godt, er nok fordi mange bookmakere fortsat ser dem som et klassiske engelsk hjemmehold. Virkeligheden er nu en anden, efter de har fået spillere som Shaqiri og Bojan. De kan sagtens spille frem ad banen som i sidste weekend, hvor de faktisk skilte Manchester City ad i flere perioder af kampen.

De forskellige formkurver

En anden ting der taler for udesejren er de to holds meget forskellige formkurver. West Ham er uden sejr de seneste 5 kampe, mens Stoke har vundet 4 ud af 5. Kun et dumt rødt kort til Ryan Shawcrows i udekampen mod Sunderland betød, at det ikke er fem på stribe.

Alle der har spillet fodbold ved, at formkurver og selvtillid betyder en del. Så når man lægger det til en lang skadeliste hos hjemmeholdet, mener vi bestemt Stoke 2-tallet bør spilles.

  • West Hams seneste 5 kampe: TUTUU
  • Stokes seneste 5 kampe: VVTVV

Højeste odds på kampen

Sidst har vi fundet de højeste odds frem på kampen, hvis du skulle ønske at bette på udfaldet.

Bookmakeren Nordicbet : 2.60 – 3.10 – 3.00