Orient Expressen er en symbiose af muligheder, lækker grafik og gode gevinstmuligheder. For mange garvede spillere, er det en klassiker og Spillehallen.dk har formået at lave en smart online version.

Få et indtryk af hvordan Orient Expressen spillemaskinen fungerer og ikke mindst, hvor du kan få en gratis bonus til automaten. Brug vores kode og få 75 kr. helt uden indbetaling.

Få Orient Expressen bonus

Brug bonuskode BGU og få 75 kr. uden indbetaling!

Lad os starte med det centrale for dig, der gerne vil i gang med at prøve Orient Expressen. Spilleautomaten kan kun spilles på Spillehallen.dk, men her får nye kunder til gengæld 75 kroner uden indskud.

Alt du skal gøre er at oprette konto og validere den efterfølgende. Mere skal der ikke til, før du reelt kan prøve spillemaskinen helt risikofrit. Kom i gang herunder:

Besøg Spillehallen - Få 75 kr. uden indskud

Sådan fungerer Orient Expressen spilleautomaten

Vi vil her belyse hvordan Orient Expressen fungerer, så du ved hvad du går ind til. Som det er kendetegnende for automater på Spillehallen, er der 3 elementer som alle kan bidrage til gevinsterne og underholdningen undervejs.

DragespilDragespil

Dragespillet er én af de bedste features ved Orient Expressen, på mange måder. Dels for dine gevinstchancer og dels når det kommer til underholdningen.

Får du 3 x Dragehoveder, bliver featuren aktiv i 15 spil, hvor du vil kunne smage jackpotchancen. En rigtig sjov del af maskinen.

ElefantspilElefantspil

Får du 3 x Elefanthoveder, bliver denne feature aktiv. Det vil den være i 15 spil, hvorefter du kan opnå gevinst via stjernerne. Det gælder om at få stjerner på centerlinjen.

Elefantspillet giver dig muligheden for at få større gevinster. Du kan vinde op til 60 i jackpotspil.

OrientenOrienten

Rejser du med Orienten, kan du vinde hele 20 jackpotspil. Vælger du at kombinere med flere linjer, kan du endda komme videre til Dragespillet.

Rammer du 3 x Tog træder featuren i kraft, hvorefter den kan bruges til at vinde alt fra jackpot, til Gameflash og meget mere. Du får mange muligheder her.

Disse features kan i øvrigt opnås via de valgfrie spil. Får du Orientens logo tre gange, kan du nemlig vælge imellem ovenstående 3 features.

Når først du har fået aktiveret jackpotten, kan du vinde 800 til 1.200 kr. hver gang. Som du kan fornemme, er der rigtig mange valgmuligheder og det bidrager til en varieret og underholdende automat. Du kommer ikke til at kede dig, fordi der hele tiden sker så meget forskelligt.

Der er ingen tvivl om det er én af de mest populære spilleautomater på det danske marked – og en af de flotteste, for dem hvor grafikken har en betydning. Prøv en Orient Expressen spillemaskine med det samme helt risikofrit, som ny kunde.

Gå til Spillehallen og prøv Orient Expressen