Mangler du en hobby, der både kan underholde dig og samtidig tjene dig penge? Så vil spillemaskiner være et godt bud.

Her kan du være sikret underholdning og du har endda mulighed for at vinde penge i stedet for at bruge dem på udstyr til din motorcykel eller ting til haven.

Bonusguiden ser på den populære automat Stone Age lige her.

Stone Age er en klassisk spilleautomat

Som de fleste velproducerede spillemaskiner, er Stone Age også skabt af Spilnu.dk, som efterhånden har sat sig tungt på markedet for spillemaskiner online. Det er et stort marked, og der er masser af konkurrence, men Spilnu leverer bare varen. Stone Age er bestemt ikke nogen undtagelse og du er sikret flere timers underholdning.

På spillemaskinen Stone Age har du fem betalingslinjer, der er fordelt på tre linjer og tre hjul. Temaet er, som du måske havde regnet ud, forhistorisk, og du skal inden hvert spil vælge, hvor meget du vil spille. Du kan bette 20, 50 eller 100 kroner ad gangen. Du kan sætte mellem 25 øre og 2 kroner på hver betalingslinje, så hvert spin vil koste mellem 1,25 og 10 kroner.

Få 100 kr. ekstra at spille for

Hvis du gerne vil i gang med at prøve spilleautomaten kan du bruge bonuskoden BK200, der giver dig 100 kroner oveni dit første indskud på Spilnu.dk. Her skal du blot indsætte mindst 100 kroner og så bliver du belønnet med 100 kroner ekstra på kontoen, plus 5 gratis skrabelodder. Du er derefter klar til at udforske de mange spillemaskiner.

Vær opmærksom på, at du ikke bare kan spille to spins og derefter trække alle dine bonuspenge ud. Pengene på kontoen skal omsættes mindst 20 gange, før du kan trække dem ud privat. Med høje tilbagebetalingsprocenter på 96-97 % på mange maskiner, er der dog gode chancer for gevinst.

Få 200 kr. i velkomstbonus hos Spilnu

 

Stone Age jackpotten

Hvis du er ude efter den helt store gevinst, er Stone Age den helt rigtige spillemaskine for dig. Her er der nemlig mulighed for at vinde den famøse Stone Age jackpot, som ofte indeholder over 40.000 kroner. For at få mulighed, skal du igennem et af tre bonusspil.

Det første er Mammutspillet, som aktiveres, hvis du får tre frosne stødtænder i en gevinstlinje. Derefter får du mellem 10 og 15 spil, hvor du skal forsøge at få gevinsten, der leder dig til Stone Age jacpotten.

Stenhjulet er det andet bonusspil, som aktiveres ved at få tre Stenhjul i en betalingslinje. Her skal du nå det inderste felt i en cirkulær spilleplade.

Det sidste bonusspil er Stenflash, som du får adgang til via tre frugtsymboler i midterlinjen. Hvis du derefter får fire eller fem ens frugter i en lodret eller vandret linje, vinder du Stenflash.

Spillehallen - Danmarks bedste udvalg af spillemaskiner

Stone Age spilleautomatens interface

Har du ikke prøvet Stone Age før, kan du her få et indtryk af universet og de mange muligheder, der på én gang er ligetil, men giver en varieret og god spiloplevelse. Det er en af de mere avancerede spil, men et der kan underholde i mange timer.

Stone Age spillemaskinen