Velkomstbonus Odds

Uanset om du er en ny spiller eller har oddset i mange år, så er velkomstbonusserne en stor fordel ved at oprette ny konto. Her får du typisk matchet dit indskud med 100%. Få overblik over de bedste odds bonusser på markedet.

Find den bedste odds bonus

UdbyderBonusRatingGennemspilskravKom i gang
Unibet1.000 kr.98 %6 XBesøg ››
Mr. Green500 kr.97 %-Besøg ››
888sport500 kr.97 %10 XBesøg ››
ComeOn!500 kr.97 %5 XBesøg ››

Oversigten indeholder annoncer. 

Gælder kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Du behøver ikke længere søge rundt på nettet for at finde informationerne, men kan blot tjekke oversigten for at finde en odds bonus der passer til dine behov. Spil fornuftigt!

Når du vælger bettingfirma er bonusstørrelsen ikke det eneste du bør tænke over. En vigtig parameter som gennemspilskrav bør ligeledes medregnes.

Her varierer udbyderne nemlig meget. De fleste kræver du gennemspiller 6-7 gange, mens andre har krav på 10-12 gange. Så det er en væsentlig detalje at have med, specielt fordi de fleste velkomstbonusser er på samme niveau.

Hvis du selv har erfaringer med én eller flere af udbyderne fra vores oversigt, hører vi dem gerne. Vi har en sektion med anmeldelser men er altid åbne for tilbagemeldinger, så vi kan styrke vores guides og oversigter.

Feature: Premier League spilforslag

Bonusguiden har en feature hvor vi hver uge kommer med ét Premier League spilforslag. Den engelske liga følges af millioner verden over og hvis du er fodboldinteresseret, er du helt sikkert en af disse. Vi følger selv ligaen tæt og har et indgående kendskab til formkurver, skadelister og andre relevante elementer.

Med andre ord, har vi gode forudsætninger for at give dig gode spilforslag og vi håber du kan bruge dem som inspiration. Da vi kun udvælger én kamp, forsøger vi ofte at ramme høje odds med god værdi i. Så forslagene ligger ofte på et odds fra 2.50 – 6.00.