Ugens Premier League spilforslag var svær at udvælge. Valget stod mellem et X i West Bromwich – Tottenham og en udesejr i Swansea – Leicester. Da Tottenham har været en del af vores seneste ugers oddsforslag, har vi valgt at fokusere på den sidste kamp.

Der er nemlig ingen tvivl om at Leicester er i god form, senest bevist i hjemmekampen mod Manchester United, hvor de sagtens kunne have vundet. På den anden side møder de et Swansea-hold i krise, der ikke har vundet de seneste 4 kampe. Vi går med det formstærke Leicester-hold, selvom det notorisk er svært at spille i Wales.

Kamptidspunkt: 5. december 2015 kl. 16.00 – Dommer: Michael Oliver 

Svær udekamp, men et godt kontrahold

Der er ingen tvivl om at Swansea generelt er et stabilt hold, specielt på hjemmebane, hvor mange storhold har haft det svært. Men tingene kan hurtigt ændrer sig i fodbold og efter nogle sæsoner i Premier League, virker deres hjemmebane efterhånden mindre overraskende på modstanderne.

Om det er årsagen eller ren og skær formnedgang, skal vi lade være usagt, men de har i hvert fald kun formået at vinde 2 ud af 7 hjemmekampe. I de 7 kampe er det blevet til 9 point og 2 nederlag.

Med Vardy og Mahrez i storform, kan Leicester virkelig drille et boldbesiddende Swansea hold på kontraangreb. De har rigtig mange hurtige og skarpe folk i offensiven, der er klar til at straffe Swansea efter hvert boldtab. Vi tror det bliver det udslagsgivende punkt lørdag eftermiddag.

Seneste opgør

De seneste 3 opgør i Swansea på Liberty Stadium er endt med lutter hjemmesejre. De 3 seneste opgør i Leicester er ligeledes endt med sejr til hjemmeholdet.

Vi medgiver at statistikken og de seneste indbyrdes opgør ikke ligefrem taler for 2-tallet. Omvendt er meget vendt på hovedet i denne sæson. For hvem havde troet Leicester kunne ligge nr. 2 efter 14. runder?

De har altså kun tabt EN kamp og på udebane hedder deres form 4-3-0. Ingen nederlag på udebane endnu og vi tvivler på det kommer mod formsvage Swansea City. Hvis du endelig vil spille det mere sikre odds, kan du vælge at X2 gardere dig.

Bedste odds på kampen

Vi har igen fundet de bedste odds frem til dig, hvis du vælger at følge vores råd om en Leicester sejr. Som du kan se, vil der også være god værdi i et X-spil:

Nordicbet: 2.75 – 3.40 – 2.70