Ugens spilforslag i Premier League har været svært at finde, men vi synes vores bud er godt og vi har argumenterne klar. Sidste gang vi anbefalede et spil på Leicester, ramt vi plet, med deres imponerende sejr  over Swansea.

Siden har de vundet over Chelsea, men nu skal de til Goodison Park hvor alle har det svært. Samtidig har Roberto Martinez fået opbygget et solidt mandskab, der taber meget få kampe. Ja, begge hold er faktisk uden nederlag i seneste 5 kampe og det gør et X oplagt.

Kamptidspunkt: 19. december 2015 kl. 16.00 – Dommer: Jon Moss.

De 10 seneste opgør

Lad os først se nærmere på holdenes 10 seneste opgør, hvor den hedder 2-7-1 i Evertons favør. Så det er ikke noget nyt, at disse hold spiller meget jævnbyrdige kampe. Begge kampene i sidste sæson endte med 2-2, så hvis du går efter det helt store odds, kan vi ikke udelukke ciffertips på 1-1 eller 2-2.

Vi holder fast i vores uafgjorte spil for nu og ser nærmere på holdenes formkurver:

Everton: VUVUU

Leicester: VVUVV

Bemærk at Everton har spillet uafgjort i deres 3 seneste Premier League kampe. Sejren imellem kom ude mod Middlesbrough i Capital One Cup’en.

Leicester vil være tilfredse – begge hold er svære at slå!

Der er ingen tvivl om at begge hold er svære at slå. Leicester har kun tabt én kamp i indeværende sæson og det var på hjemmebane. Everton har kun tabt 3 ud af 16 kampe og har derfor heller ikke for vane at tabe særlig tit.

To hold der er svære at slå og et Leicester hold der nok vil være tilfredse med uafgjort på Goodison Park, giver et godt udgangspunkt for X spillet.

Vi medgiver at begge hold kan ende som vindere, hvis de rammer topniveauet, men kampen skriger bare langt væk af uafgjort. Så hvis du leder efter et realistisk, men godt X-spil til din kupon, vil vi anbefale denne kamp.

De bedste odds på uafgjort

Nordicbet: 2.10 – 3.60 – 3.60

 

Det bliver spændende at følge udfaldet, men kampen vises desværre ikke i TV. Der skal ellers nok blive drøn på, da flere af Premier Leagues mest formstærke offensivspillere mødes. Hvem vinder angriberduellen mellem Lukaku og Vardy?

Hvem ender som kampens kreative oplevelse, Mahrez eller Ross Barkley? Vi ser frem til en Premier League kamp med intensitet og højt niveau.