Med spillemaskinen Baker Street kommer du direkte ind i det spændende Sherlock Homes-univers. Sherlock sørger sammen med doktor Watson som bekendt for at løse spændende mysterier og gåder, og det hele foregår hjemme fra Sherlocks kendte adresse, Baker Street 221b.

Det vrimler med forstørrelsesglas og piber i Londons små baggårde, hvor du sammen med Sherlock og doktor Watson går på jagt efter den største gevinst. Ved at få forskellige kendte Sherlock Homes-symboler som en lup, en rød postkasse, et rødt eller grønt Baker Street skilt eller en lygte, kan du komme videre til de forskellige gevinstspil, hvor de helt store gevinster venter.

Prøv Baker Street spilleautomat online

Hvis du er frisk på at løse mysterier, hvor du skal tænke logisk, og samtidig gerne vil vinde den store gevinst, så skal du prøve spilleautomaten Baker Street. Der er nemlig masser af gåder, som der skal bruges godt med logik for at løse.

De tre forskellige mysterier hedder London Light, House of Crime og CrissCross, og her kan bl.a. selv vælge, om du vil gå direkte videre til Jackpotten, eller om du vil have mulighed for at vinde mindre, men mange gevinster løbende. Du lægger selv din taktik ud fra, hvad du mener du kan vinde flest penge på.

Spil Baker Street hos Spillehallen – Få 75 kr. uden indbetaling

Hvor kan jeg spille henne?

Du kan spille Baker Street hos Spillehallen, som også tilbyder en god opstartsbonus. Når du opretter dig, får du nemlig 75,- kr. i bonus helt gratis. Men det stopper ikke her, for du får også 100,- kr. når du validerer din konto med dit NemID. Det giver dig i alt 175,- kr. blot ved selv indbetaling på 100 kroner. Husk at bruge vores bonuskode BGU.

Gå til Spillehallen og prøv Baker Street

Spilleautomaten er udviklet af den danske udvikler Compu-Game, som startede helt tilbage i 1972 med at udvikle spil. De har derfor fuldstændig styr på, hvordan man sammensætter en unik og sjov spilleautomat, og du er derfor sikker på at få en god og spændende oplevelse, når du spiller Baker Street.

Vinderchancer på Baker Street

Dine vinderchancer er ganske gode, når du spiller Baker Street. Det har nemlig en tilbagebetalingsprocent på 88-90%. Spillet har tre hjul, og der er både Jackpot og bonusspil.

Udvikleren bag spillet, som i dag er et af de mest populære i Danmark, siger selv, at grunden til den store popularitet er, at det er sjove og underholdende spil og mysterier, som man bliver udsat for, samt at der er et godt flow undervejs. Prøv selv spillet, og lad dig rive med i det spændende univers af gåder og mysterier, som Homes og Watson tager dig med ind i.

Vi har lavet en video der gør du bedre kan fornemme stemningen og om automaten er noget for dig. Se meget mere via vores præsentationsvideo af Baker Street: