Er du vild med rumrejser, eventyr og rumskibe? Hvad med penge? Og sjov? Du kan få alle dele, hvis du opretter en bruger på Spilnu.dk og lader dig flyve ind i universet af spillemaskiner.

Der er nok automater at vælge imellem, og en af de bedre er Space Gems, som er en spillemaskine med rumtema, der kan sikre dig masser af underholdning. 

Tag på eventyr i rummet

Det kan være rigtig dyrt at booke en billet til månen eller mars. Du må i stedet nøjes med at se den nye Star Wars i en af landets biografer og derefter tjene pengene ind på online casinoet Spilnu, hvor du kan prøve kræfter med spillemaskinen Space Gems. Godt nok er hverken Yoda eller Luke Skywalker med, men det er stadigvæk ganske underholdende!

Spillemaskinen er fyldt med sorte huller, supernovaer og alle de andre ting, der hører til en rumrejse. Spilleautomaten har otte betalingslinjer og tre hjul. Du kan satse mellem 20 øre og 10 kroner på hvert enkelt spin, så du kan sagtens strække dine penge over mange forsøg, eller du kan gå all-in med det samme.

Jackpot på mindst 100.000 kroner!

Du kan vinde gevinster på hvert eneste spin, men de helt store penge får du kun, hvis du rammer jackpotten. I Space Gems er der en rigtig stor jackpot. Du kan vinde over 100.000 kroner, hvis du vinder den helt store jackpot. Det gør du kun igennem de spændene bonusspil Mælkevejen og Stjernekortet.

I Stjernekortet skal du have tre Stjernekort-symboler, hvis du skal kæmpe om jackpotten. Du føres derefter over på en spilleplade med 32 felter. For at nå jackpotten skal du ind til midterste felt af kolonnen. Selvom jackpotten er målet, kan du også vinde mange gevinster undervejs.

I det andet bonusspil, Mælkevejen, skal du have tre Mælkevej-symboler for at spille. Derefter skal du bevæge et rumskib frem med en terning. Du kan både ende på specialfelter, vinde gevinster og få opgraderinger til Jackpot Flash.

Spil Space Gems hos Spilnu.dk

Spilnu - Bredt udvalg af spillemaskiner

 

Kom i gang – få 100 kroner i bonus

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med Space Gems automaten, kan du oprette en bruger på Spilnu. Hvis du blot indbetaler 100 kr., belønner de dig med 100 kroner ekstra, plus 5 gratis skrabelodder. Det giver dig en fantastisk start som ny spiller.

Spil Space Gems hos Spilnu

Hvis du ikke er helt sikker, kan du prøve at se hvordan spillet fungerer i denne video:

Værd at vide om Space Gems spillemaskinen

Udover den helt store jackpot bliver der også udbetalt en masse andre gevinster i Space Gems. Faktisk bliver hele 96,5 procent af pengene omsat på Space Gems, betalt tilbage til spillerne, så der er en overordentlig god chance for, at du faktisk kan få gevinster, når du spiller på denne maskine.

Derudover er det også vigtigt at få med, at du på Spilnu.dk kan få en bonus på 200 kroner med dit første indskud. Det eneste du skal gøre, er, at huske at taste vores bonuskode BK200, når du sætter de første penge ind på kontoen.