Få 75 kroner uden indbetaling!

Du kan få 75 kroner helt uden indbetaling som ny spiller på Spillehallen.dk via vores bonuskode. Vi kan tilbyde alle brugere en eksklusiv bonuskode, der giver dig en perfekt start hos Spillehallen.

Alt du skal gøre er at oprette en konto og bruge koden: BGU – så bliver der automatisk indsat 75 kroner på din spilkonto. Kom godt i gang her.

Opret konto og få 75 kr. indsat på kontoen

Spillehallen er en af Danmarks førende inden for spilleautomater, med et bredt udvalg af maskiner. De er både anderledes og mere originale, end hvad du finder hos mange af de øvrige udbydere på markedet.

Og så er Spillehallen.dk i deres gavmilde hjørne for tiden. Du kan nemlig få 75 risikofrie kroner, når du opretter konto. Se hvordan du kommer i gang her:

  1. Besøg Spillehallen.dk her!
  2. Klik på knappen for at oprette dig.
  3. Indtast CPR nummer og øvrige oplysninger.
  4. Indtast bonuskoden: BGU
  5. Du får 75 kr. indsat og er klar til at spille.

Du kan efterfølgende få 100 kr. ekstra på kontoen, blot ved at indbetale fx. 100 kroner. Får du lyst til at indsætte penge senere, får du indskuddet matchet med 100 %.

Hvis du er på udkig efter en ny og underholdende udbyder til dit gambleri, kan vi kun anbefale Spillehallen. Der er udsigt til mange timers sjov, hvor du både har realistiske chancer for at vinde penge, samtidig med at du morer dig undervejs.

I skrivende stund er deres jackpot på små 200.000 kroner, så der er altid mange penge på højkant.

Besøg Spillehallen

Om Spillehallen – originale danske spilleautomater

Spillehallen er en verden af sjov, for dig der elsker at spille på maskiner. De har i over 40 år både udviklet og produceret de fysiske automater, der kendes fra diverse værtshuse og spillehaller. Mange er dem er nu flyttet på nettet, for at imødekomme behovene og ønsket hos kunderne.

For selvom nogle fortsat foretrækker at spille på de fysiske automater, foregår det mere og mere online. På Spillehallen.dk kan du fortsætte med at spille på dine foretrukne maskiner, omend det nu sker på nettet.

Hjemmesiden ejes af Spillehallen.dk ApS som er en del af Gaming-koncernen, der har mange års erfaring i branchen. Det er derfor ikke overraskende at de nu er blandt de mest populære udbydere på nettet i Danmark, med en høj Trustpilot score på 7.70.

De kan tilbyde dig et unikt udvalg af automater, der ikke findes hos øvrige udbydere på markedet, hvilket gør dem ekstra interessante for nogle. Specielt hvis du har lyst til at prøve populære spillemaskiner som Orient Expressen og Thors Hammer, der begge findes hos Spillehallen.

Opret en konto hos dem og afprøv deres automater. Så kan du altid beslutte om du ønsker at drage nytte af deres velkomstbonus, hvor de matcher dit indskud med 100 procent.

Siden indeholder henvisningslinks.