Er du vild med den nordiske mytologi eller kan du bare godt lide spilleautomater, hvor der sker en masse og vrimler med muligheder? Så er der ingen tvivl om at Thors Hammer spillemaskinen er noget for dig.

Den har gode gevinstchancer, mange valgmuligheder og en ekstrem flot grafik. Alt sammen noget der bidrager til en sjov og underholdende oplevelse. Den kan kun prøves hos Spillehallen.dk.

 

Få bonuskode til Thors Hammer

Brug kode: BGU – få 75 kroner uden indskud!

Vi har et samarbejde med Spillehallen.dk, der gør at du kan få 75 kroner uden indskud, via vores bonuskode BGU. Brug den når du opretter en konto hos Spillehallen og så skal du blot bekræfte din konto, for at få 75 kr. at spille for.

Disse penge kan du bruge på Thors Hammer spilleautomaten, eller en af de mange andre maskiner hos dem. Udvalget er stort og de er blandt landets førende på området.

Besøg Spillehallen - Få 75 kr. uden indskud

Gevinster og sjove elementer i Thors Hammer

Der er mange sjove elementer og gode gevinstmuligheder, når du spiller på Thors Hammer. Vi præsenterer dig her for 3 af de elementer du bør kende til, hvis du overvejer at give automaten en chance.

MjølnerMjølner

Mjølner er den første smarte feature, du bør kende til, hvis du vil i gang med Thors Hamme automaten. Vi kender alle hans famøse hammer og hvis det lykkedes dig at ramme 3 x Hammer.

Du får glæde af fordele i mindst 20 spil og du kan herefter bruge dine featurepoints, til at give dig selv flere muligheder og bedre gevinstchancer.

Thors Hammer SkjoldetSkjoldet

Skjoldet giver dig muligheden for at vinde større gevinster og fordoble din gevinst, via featurepoints. Det kan fxx. komme i spil ved at du får 3 x Skjold og det er en sjov feature, der herefter er aktiv i op til 20 spil.

Brug dine point og muligheder korrekt, så kan der vente en stor jackpot forude.

ValhallaValhalla

De fleste danskere kender Valhalla fra den nordiske mytologi. Den feature kan opnås ved at du rammer 3 x Stjerne, hvorefter den er aktiv i op til 25 spil. Med Valhalla får du en lang række  muligheder som spiller. Du kan vælge at gamble med/uden featurepoints og meget mere. Der er ingen tvivl om at disse mange features bidrager til, at automaten er sjov, men kræver en smule træning.

Det skal nævnes at alle 3 elementer, også kan opnås via valgfrit spil.

Der er ingen tvivl om at Thors Hammer er en af de mere avancerede automater, så det er måske ikke den bedste start som nybegynder. Omvendt vil du nok hurtigt få et indtryk af hvordan den fungerer og herefter er der ren underholdning i vente.

Hvis du endelig er i tvivl om hvordan du skal gøre, kan du altid tjekke videoen nederst på siden. Hvis du er mere til enkle spillemaskiner, kan vi anbefale dig den simple Starburst eller Gonzo automaten.

Gå til Spillehallen og prøv Thors Hammer automaten

Sådan fungerer Thors Hammer spillemaskinen

Vi slutter af med en god video, der viser hvordan en Thors Hammer spillemaskine fungerer live. Den giver dig et godt indblik i hvad du kan forvente: