Hvis du har fået lyst til at spille lidt penge på kampe i de forskellige ligaer rundt om i Europa, er det på tide at få oprettet en konto hos et bettingfirma.

Udvalget af bettingsider er efterhånden meget stort, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når du skal manøvrere rundt blandt de forskellige udbydere. Bonusguiden.dk har fundet nogle ting, som du altid skal holde øje med, når du skal vælge nyt bettingfirma.

Først og fremmest bør du få et overblik over udbyderne og deres startbonusser. Det kan du gøre via vores oversigt. Dernæst kan du overveje deres gennemspilskrav og spiludvalg, inden du beslutter dig.

UdbyderBonusRatingGennemspilskravKom i gang
Unibet1.000 kr.98 %6 XBesøg ››
Mr. Green500 kr.97 %-Besøg ››
888sport500 kr.97 %10 XBesøg ››
ComeOn!500 kr.97 %5 XBesøg ››

Oversigten indeholder annoncer.

Faktorer du skal overveje

  • Startbonus

En stor startbonus giver dig mulighed for at komme i gang med at oddse højt med det samme, du sætter penge på din nye konto. Alle spiludbydere har en eller anden form for startbonus, som også kaldes en velkomstbonus. Gå efter en startbonus, hvor du får 100 % oven i første beløb, du sætter ind på din konto. Hos de fleste bookmakere får du dit første beløb fordoblet.

Du kan få overblik over betting bonusserne her.

  • Spiludvalg

Du skal selvfølgelig sikre dig, at det  valgte bettingfirma, har et bredt og varieret spiludvalg, så du ikke kommer til at kede dig med tiden. Hvis du for eksempel vil oddse på ishockey og spille poker, er det en god idé at finde ud af, hvor du kan gøre begge dele.

  • Omsætningskrav

Omsætningskrav bliver også kaldt gennemspilskrav og det omhandler, hvor mange gange du skal omsætte dine penge, før du kan hæve dem til din bankkonto og få gavn af dem i den virkelige verden. Jo lavere omsætningskravet er, jo bedre.

  • Medlemsfordele

Nogle bettingfirmaer tilbyder også ekstra ydelser, hvis du er medlem hos dem. Betfair har for eksempel lavet en kort tv-serie med drengen fra Monte Carlo, som du kun kan se, hvis du har en konto hos dem. Hos Bet365 kan du også streame nogle sportsbegivenheder, hvis du er medlem. Så set dig ind i de forskellige fordele og muligheder som kunde, hvis det har betydning for dig.

  • Kundeservice

Gå altid efter et bettingfirma, som har en kundeservice, der kan kontaktes både over e-mail og telefon. Telefontiderne skal også helst være på rimelige tidspunkter, så du har mulighed for nemt at få fat i dem, hvis der opstår problemer. Det helt optimale vil være en dansk support.