Fodbold er igen på programmet, når ligaerne rundt omkring i Europa starter igen, NFL-sæsonen står for døren og basketballspillerne fra NBA er også snart klar til endnu en sæson.

Alle disse sportsbegivenheder åbner for en helt masse odds- og spilmuligheder, men det er en god idé at holde øjnene åbne, når du skal finde et sted at oprette din konto.

Undersøg flere udbydere

Der findes efterhånden et hav af spiludbydere på nettet, og der kommer hele tiden flere til. Derfor er det en rigtig god idé at klikke rundt på deres hjemmesider og se, hvad de forskellige har at tilbyde, før du opretter en bruger et sted.

Mange vil tilbyde odds på mange forskellige sportsgrene. Alt fra curling til bueskydning er der mulighed for at spille penge på, men mange bettingfirmaer tilbyder også, at du kan spille poker, roulette og andre casinospil. Hvis du går efter et specifikt spil eller har en specifik sportsgren, som du gerne vil oddse på, kan du med fordel undersøge de forskellige spiludbyderes udvalg i turneringer og rækker.

Det kan også være en mulighed at oprette kontoer ved flere forskellige bettingfirmaer. Så vil du også få dobbelt op på den velkomstbonus, som alle bettingsites tilbyder nye medlemmer.

Spiludvalg, omsætning og omsætningskrav

Som nævnt er spiludvalget vigtigt at have med i baghovedet, når du skal finde dit bettingsite, for det er jo ikke meget ved at få en konto, hvis du alligevel ikke kan spille på det, du gerne vil. Det skal selvfølgelig også være et sted, hvor du kan få en vis omsætning, så læg mærke til, om oddsene generelt ligger højere eller lavere end ved andre bettingfirmaer.

Er du særligt vild med fx. poker bør du ligeledes tjekke bordene og hvordan den del fungerer. Det kan være svært, så her er anmeldelser og vurderinger fra bekendte guld værd.

Du kan også gå efter bonussen, når du opretter en konto, men vær opmærksom på omsætningskravene, der følger med din bonus. Du kan nemlig ikke bare få udbetalt din bonus, men skal have spillet og omsat den et vist antal gange for at du kan hæve pengene og sætte dem ind på din bankkonto. Du kan se omsætningskravene for nogle af de største spiludbydere herunder.

  • Betfair

Hos Betfair kan du også få op til 1.000 kroner i bonus, men her skal din indbetaling kun omsættes en enkelt gang, før du kan hæve dem.

  • Danske Spil

Danske Spil giver en bonus på 500 kroner, men den skal omsættes seks gane, før du kan få dem udbetalt.