I gamle dage mødtes man i kælderer eller barer for at spille hasardspil, mens man drik en øl eller to. Men i dag kan du også gøre det hjemme fra din sofa, hvor du kan klikke dig rundt og vinde masser af penge.

Der findes rigtig mange muligheder, hvis du vil være medlem af en pokerside, men hvilket firma er egentlig det største? Vi har lavet en top 3 med tre af de største pokersider på nettet lige nu. 

De største pokersider på nettet

  1. PokerStars

Den største og af mange også betragte som den bedste pokerside i verden hedder PokerStars. Siden blev startet i 2001, og allerede i 2003 fik den utroligt meget omtale, fordi verdensmesteren dette år, Chris Moneymaker, var den første nogensinde til at kvalificere sig til turneringen gennem en onlineturnering på PokerStars. Hovedkvarteret ligger på den britiske ø Isle of Man, og firmaet er grundlagt af Isai og Mark Scheinberg.

De tilbyder selvfølgelig at du kan spille alle de varianter af spillet, som du kender, selvom Texas Hold ’em er det suverænt mest udbredte. Indtil for nylig blev PokerStars faktisk overgået af Party Poker, men da de trak sig fra det amerikanske marked, blev de den største pokerside.

Har du lyst til at spille? Tjek vores oversigter over poker bonusser.

Den klare fordel ved udbyderne Ladbrokes, Bet365 og Unibet er, at du både kan spille poker, casino og odds på én gang. Du har ikke samme mulighed hos denne artikels to første udbydere. 

  1. Party Poker

Som nævnt oven for har Party Poker tidligere været verdens største udbyder, men da de træk sig fra det amerikanske marked, blev de overgået. Firmaet er grundlagt i 2001, og er ejet af bettingfirmaet Bwin. Du kan spille døgnet rundt sammen med de andre millioner af besøgende, som siden hvert år lokker til.

Der er mange forskellige turneringer i alle former for poker, som du kan melde dig til, og hvis du er heldig og dygtig, kan du måske også vinde nogen af de mange priser.

  1. William Hill

William Hill er verdens største bettingside, men de tilbyder også deres medlemmer at spille poker. Med en omsætning på hele 14,5 milliarder pund, udgør det faktisk kun en lille del af firmaets indtægter. I virkeligheden er det også iPoker Network, som er den tredjestørste side i verden. William Hill er bare én af mange udbydere, man kan besøge via iPoker Network, men det er også en af de mest succesfulde og derfor lokker de mange af iPoker Networks medlemmer til.