Vi er mange danskere som er vilde med Premier League og Bonusguiden er bestemt tilhængere af den engelske liga. Det betyder at vi følger den tæt og efter tre spillerunder, begynder der at tegne sig et billede.

Et billede af hvem der er kommet godt fra start og er i god form – og hvem der halter bagefter. Vi præsenterer derfor ugens spilforslag for dig i denne artikel. 

Bournemouth vs. Leicester – 2-tal

Odds 3,40 hos Unibet

Vi synes det er et overraskende højt odds på Bournemouth hjemmesejr i denne kamp. De er oprykkere, Leicester er kommet fantastisk fra start og holdenes første hjemme- og udekamp tyder ikke på det ændrer sig her.

Bournemouth tabte sæsonens første hjemmekamp og Leicester vandt deres første udekamp. Det scenarie kan meget vel gentage sig. Indrømmet, alle udekampe er svære i Premier League, men Leicester må sprudle af selvtillid. Og så har de bare et bedre mandskab, så der er helt sikkert værdi i dette spil.

 

Tottenham vs. Everton – 2-tal

Odds 4,25 hos Unibet

Everton er kommet godt fra start og havde god ære af kampen mod Manchester City, selvom det endte med et 2-0 nederlag. Profilerne Ross Barkley og Lukaku virker til at være i fin form og de har helt sikkert spillerne til at udfordre Tottenham.

For Tottenham er på ingen måde kommet i gang og har sæsonens første sejr til gode. Vi tror ikke den kommer mod Everton, da vi forventer kampen ender med et X eller 2-tal. Oddset er bedst på sidstnævnte, så det er spilforslaget.

Der er en meget lige kamp i vente og den kan meget vel ende med en udesejr til et flot odds 4,25.