Der venter en interessant La Liga 2019/20 sæson forude, hvor både Barcelona og Real Madrid har lavet spændende spillerkøb, og kampene kan hurtigt gøres lidt mere interessante, hvis du har lidt penge på spil.

Vi har kigget på lidt forskellige odds, som kan gøre La Liga endnu mere spændende og underholdende! Tjek vores 3 anbefalinger til vinder, topscorer og nedrykker af La Liga i 2019/2020 sæsonen. 

La Liga spiltips

Du får her vores tre bedste bud på hvordan La Liga sæsonen kommer til at ende.

 1. Vinder: Barcelona – odds 1.50

I Spanien er det så simpelt, der er to primære kandidater til titlen, med Atletico som en enkelt afstikker. Men efter salget af Griezmann, tvivler vi på de kommer til at nærme sig titlen.

Det åbenlyse valg er at satse på Barcelona, da Real Madrig har købt mange nye spillere og er i en fase, hvor de skal opbygge holdet på ny. Vi er ikke i tvivl om de kommer til at give Barcelona mere kamp til stregen end sidste sæson, men vi er sikre på Barca ender med at løfte trofæet.

Særligt efter indkøbene af Griezmann, de Jong og hvem ved om de ligeledes lykkedes med at hente Neymar tilbage! I alle tilfælde har de en offensiv der er et niveau over Madrid’s og det kommer til at gøre udslaget. Real Madrid kæmper stadig for at finde sig selv, efter afgangen af Cristiano Ronaldo.

Spil på La Liga – få 1.500 kr. velkomstbonus hos Unibet.

Odds på vinderen af La Liga hos Danske Spil:

 • Barcelona – odds 1.50
 • Real Madrid – odds 2.75
 • Atletico Madrid – 12.00
 1. Topscorer: Lionel Messi – odds 1.60

Hvis man kigger tilbage på de seneste sæsoner i La Liga, er det vanskeligt at få øje på nogle seriøse konkurrenter til Messi på topscorerlisten. Eneste konkurrent findes da Cristiano Ronaldo spillede i den hvide trøje, men det gør han som bekendt ikke længere.

Det efterlader nærmest holdkammeraten Suarez som eneste kandidat, og efter tilgangen af Griezmann kan det ligeledes være han kommer til at blande sig. En ting er sikkert, ingen kommer i nærheden af Lionel Messi, der har haft henholdvis 15 og 8 mål ned til nærmeste forfølger de sidste to sæsoner. Så odds 1.60 hos Unibet til at han gentager kunststykket er ret fornemt.

Der skal en alvorlig skade til at ændre på, at Messi løber med topscorertitlen.

Spil på La Liga topscoreren – få 1.500 kr. velkomstbonus hos Unibet.

Her er odds på topscoreren i La Liga fra Unibet:

 • Lionel Messi – odds 1.60
 • Karim Benzema – odds 7.50
 • Luis Suarez – odds 10.00
 • Eden Hazard – odds 13.00
 • Griezmann – odds 15.00
 1. Nedrykning: Valladolid – odds 2.50

Vi var tæt på at sige oprykkeren Granada, men til odds 2.25 blev det næsten for kedeligt, så valget faldt på Valladolid. De rykkede op sidste år og klarede med nød og næppe skærene. Vi tror det bliver endnu et eksempel i række af klubber, der klarer første år, men rykker ned igen i anden sæson.

De har ikke umiddelbart den fornødne kvalitet til at være andet end bundhold, så de skal kæmpe med næb og kløer for at holde sig over stregen. Vi tror desværre ikke den klarer den og har dem som en af nedrykkerne.

Opdateret 8. august 2019

Siden kan indeholde annoncer.