Der venter endnu en spændende Premier League sæson i 2019/2020 og vi har set på hvilke odds, der er værd at gå efter. Vi ser altid på værdien i spillet og her får du anbefalinger og spiltips til årets udgave af Premier League.

Vi har taget et kig på nogle odds, som forhåbentlig kan give lidt ekstra penge på kontoen. Se attraktive odds på Premier League lige her.

Har du ikke allerede en spilkonto, så kan du nemt komme i gang via de forskellige bookmakere. Sammenlign velkomstbonusser og

Mangler du en spilkonto? Tjek de bedste odds velkomstbonusser her.

Vores tre Premier League spiltips

Odds er leveret af Unibet.

 1. Vinder: Liverpool 

Der venter endnu en spændende sæson, hvor City skal forsøge at genvinde trofæet for tredje gang i streg. Det er sket før, men tror ikke det lykkedes for dem. Champions League må være deres altoverskyggende fokus, efter de har fejlet indtil videre, og så begynder der bare at indfinde sig en naturlig magelighed, når man har vundet titlen flere år i streg.

Det vil derfor blive endnu sværere for dem i år og vi mener oddssætterne har skudt helt forbi skiven, ved at gøre dem til så store favoritter. Vi forventer et tilsvarende tæt opløb, som sidste år, hvorfor odds 3.75 på Liverpool er meget fornemt. Så det er her værdispillet ligger i vores optik.

Spil på Premier League – få 1.500 kr. velkomstbonus hos Unibet.

Vælger du at gå den helt vilde vej, kunne Tottenham være et godt spilforslag, til høje odds 19.00. Kan de beholde Christian Eriksen, har de forstærket truppen markant og de var trods alt i Champions League finalen. Plus de længe har snust til de øverste pladser. Så hvem ved om dette bliver året og ellers kan du altid “lukke dit væddemål” i foråret, for de vil formegentlig være med i kampen meget af vejen. Og man skal aldrig sige aldrig, lige nu er de den bedste outsider.

Her er de aktuelle odds på Premier League vinderen, hos Unibet:

 • Manchester City – 1.50
 • Liverpool – 3.75 (vores spilforslag)
 • Tottenham – 19.00 (outsideren)
 1. Topscorer: Mohamed Salah

Historikken siger at topscorertitlen skal afgøres mellem fem angribere: Aubameyang, Salah, Mane, Agüero og Kane. Sidste endte de første tre med titlen, mens Salah og Kane var de to førende sæsoner før. Så det vil være en stor overraskelse, hvis andre ender med at blande sig.

Her er aktuelle odds på de fem angribere:

 • Kane – odds 5.00
 • Mohamed Salah – odds 6.50 (vores favorit)
 • Sergio Agüero – odds 6.50
 • Aubameyang – odds 8.00
 • Sadio Mane – odds 15.00 (outsideren)

Der har været meget støj omkring Aubameyang i transfervinduet og det alene gør, at vi ikke helt tror på ham som topscorer. Specielt ikke når Arsenal ikke forventes at blande sig i mesterskabsstriden.

Agüero er blevet en ældre herre og det er som om, at City fordeler målene en del mere imellem sig. Det har betydet han har ligget stabilt på 21 mål de sidste to sæsoner, men uden det er nok til at vinde topscorertitlen.

Det efterlader Kane, Salah og Mané som de tre spidskandidater, i vores optik. Her har Kane og Salah den store fordel, at de sparker straffespark og det var netop årsagen til at Mané ikke vandt sidste år, men måtte dele titlen med Aubameyang og Salah.

Når det er sagt, er det kun små marginaler der gør forskellen, hvorfor værdien helt afgjort ligger i odds 15.00 på Mané. Vi medgiver han både kan ende på 12 og 22 scoringer, men det er som om han virkelig har fået bygget mål på sit spil. Han er vores klare outsider, hvis du ønsker at tage en chance.

Spil på PL-topscoreren – få 1.500 kr. velkomstbonus hos Unibet.

Det sikre kort forbliver dog Mohamed Salah, der sparker straffespark og er blevet topscorer de sidste to sæsoner. Og Liverpool er langt mere målfarlige end Tottenham, så det kommer til at gøre udslaget.

Det skal være sagt at alt ovenstående afhænger af om Liverpool får en god sæson, men vi tror dominansen af Liverpool og Manchester City fortsætter.

 1. Nedrykning: Aston Villa

Det er altid vanskeligt at spå om nedrykkerne, for hvor stærke af oprykkerne og hvordan kommer holdene i gang. En ting er sikkert, det er sjældent en god idé at hente et helt nyt hold, ligesom Aston Villa har gjort det. Historikken giver et klart billede af, at de oprykkere som investerer massivt, nemt ender med at trække sorteper.

For det tager tid at sammenspille et hold og skabe en enhed, hvilket man i særdeleshed skal være som bundhold. En af de seneste eksempler var Fulham, der købte “godt” ind, men uden spillerne slog til.

Vi ser det som et klart faresignal for traditionsklubben Aston Villa og så er det bare vanskeligt at være oprykker i Premier League. Så vi tror de bliver én af nedrykkerne.

Opdateret 8. august 2019

Siden kan indeholde annoncer.