Vi er kommet ind i det nye år 2016 og kommer her med årets første spilforslag. Vi plejer at give vores bud på Premier League, men da den er erstattet af FA-cuppen i denne weekend, har vi set på disse kampe.

Valget er faldet på Manchester United, der er i store spillemæssige vanskeligheder og har haft meget vanskeligt ved at score mål. Sidste weekend vandt de 2-1 hjemme over Swansea, efter at have været uden sejr i 8 kampe. Ja, 8 kampe! Det er helt uhørt for den traditionsrige klub.

Vi tror på de tager anden hjemmesejr i træk, men ikke på det bliver overbevisende. Det kan nemt ende med en kontrolleret 1-måls sejr i bedste Van Gaal stil.

Odds 3,75 på handicapkryds

Til odds 3,75 hos Unibet, følger vi der er god værdi i at spille på handicapkryds. Et kig på de tidligere resultater og sejre af The Red Devils vil vise, at de er rigtig gode til at vinde med 1 mål. Navnligt 2-1 sejre har de fået mange af.

Hvordan denne kamp ender har ingen betydning, så længe vores spilforslag holder stik. Det skal nævnes at undertegnede er stor United-fan og har derfor et indgående kendskab til deres spillemæssige problemer. Der var tegn på forbedringer mod Chelsea og Swansea, men ikke noget der peger på en storsejr.

Omvendt bør de være for stærke for Sheffield United og hjemmeholdet satser helt sikkert 100 % på FA-cuppen, da det lige nu ligner deres bedste mulighed for en titel i denne sæson.

Spil handicapkrydset hos bookmakeren Unibet og få odds 3,75.

Hvad er  Sheffield United for en størrelse?

Nu til Sheffield United og hvad de er for en størrelse. De ligger lige nu nr. 8 i League 1, hvor de har været involveret i rigtig mange målrige kampe. De er med andre ord gode til både at indkassere og score målene selv.

Som klub har de stolte traditioner og må generelt betegnes som en Championship klub. På udebane har de denne sæson været god til at holde modstanderne fra fadet, med 13 indkasseret i 11 kampe. Tager de samme indstilling med til Old Trafford, kan det nemt blive svært for værterne.

Samtidig er det værd at huske på disse spillere vil spille deres livs kamp, mens United-spillerne muligvis præsterer 5 % under vanligt niveau. Det udligner de store forskelle der ellers burde være og det er lidt baggrunden for vores spilforslag. Det er set mange gange før i FA-cuppen.

Der er ingen tvivl om at logikken siger, at Manchester United burde vinde med 2, 3 eller 4 overskydende mål. Men fodbold er sjældent logisk og så har hjemmeholdet som bekendt store scoringsproblemer.