Bonusguiden er så klar til den nye Premier League sæson, der bliver spændende at følge og vi starter ud med et yderst interessant spilforslag fra åbningsrunden mellem West Ham og Manchester City. Den første kamp er altid vanskelig og ender tit uafgjort, da holdene lige skal finde sig selv og rigtig gerne vil på pointtavlen.

West Ham på hjemmebane er en svær modstander, der tidligere har voldt City problemer og som tilmed har forstærket sig godt. Vi mener derfor at odds 6,75 på uafgjort rummer en rigtig fin værdi. Større favoritter bør City altså heller ikke være.

Den første kamp er altid svær

Få odds 6,75 på uafgjort hos Unibet her.

Hvis du kigger i statistikkerne vil du se, at vi skal tilbage til 2016 før West Ham sidste gang to point mod Manchester City, i en 2-2 kamp på hjemmebane. Så vi medgiver dette odds muligvis var mere fornuftigt midt på sæsonen, men dette er en sæsonåbner.

Det reelle styrkeforhold er ukendt, og selv Manchester City kan være nogenlunde tilfredse med ét point i en svært udebanekamp. Oddset skyldes måske City historisk har haft et godt tag på West Ham, vi mener ikke det berettiger til så højt et odds.

Har du lyst til at gå all-in på hjemmesejr, kan du endda få odds 12,50. Det er et sjældent højt odds på hjemmesejr i Premier League, specielt af en klub på niveau med West Ham.

Indkøb af Sebastian Haller og Pablo Fornals gør The Hammers styrket og vi tror mange PL-hold får vanskeligt ved at håndtere store Sebastian Haller. Det kan Man City blive de første til at opleve. Vi mener i hvert fald der er god værdi i at bette på uafgjort.

Spil nu og få 1.500 kr. i velkomstbonus hos Unibet.

Se oversigt med spiludbydernes odds velkomstbonusser.

Kun seks hjemmebanenederlag sidste sæson

For at understrege, at du ikke bare lige tager til West Ham og vinder, så indkasserede de blot 6 hjemmebanenederlag sidste sæson. Foruden top-6 holdene, var det kun gjort bedre af Everton og Wolverhampton. Samtidig var det klart på udebane, at City smed de få point, som de gjorde forrige sæson.

West Ham mandskabet har rutinerede Manuel Pellegrini som træner og et solidt hold. Vigtigst af alt har de formået at holde på deres største profiler og kontinuitet er ofte vejen til gode resultater på banen.

Odds er leveret af Unibet.