Wolverhampton gjorde det onde ved Manchester United to gange i sidste sæson, på hjemmebane. Først blev de sendt ud af FA-cuppen og et par uger senere, fik de et smertefuldt nederlag der bidrog til en dårlig stime og at de missede Champions League kvalifikationen.

Der er ingen tvivl om at der venter Manchester United en svær kamp, selvom de er styrket defensivt med Wan-Bissaka og Harry Maguire. Samtidig kan de meget vel vise sig at være OK tilfredse med uafgjort. Så odds 3,30 på et sandsynligt resultat er bestemt godkendt.

Kampen spilles mandag d. 19. august kl. 21.00 på Molineux Stadium.

En tæt kamp forude

Få odds 3,30 på uafgjort hos Unibet.

Vi er helt overbeviste om at der venter en tæt kamp forude, hvor et af holdene enten vinder med ét mål eller hvor den ender med uafgjort, som vi ser bedst værdi i.

Uniteds defensiv er uden tvivl styrket, mens Wolves har formået at holde på deres største profiler, og supplere det med angriberen Patrick Cutrone og forsvareren Jesus Vallejo. Umiddelbart er det primært Man. United der fremstår styrket, sammenlignet med sidste år, hvor de tabte med 1 mål begge gange.

Det kan være de to defensive forstærkninger gør, at kampen ender uafgjort denne gang.

Tror du på at Wolverhampton kan drille Manchester United igen, og tage sejren, kan du få odds 3,55 på det.

Spil nu og få 1.500 kr. i velkomstbonus hos Unibet.

Spændende at se Solskjærs “nye” United

En af de ting ved den nye sæson, som vi ser mest frem til bliver at følge Solskjærs “nye” United, der gerne skulle løbe langt mere og arbejde hårdere. Noget de har været dårlige til, de seneste par sæsoner. Vi forventer derfor at se et helt andet energisk mandskab.

Et hold med mere drive og dynamik, som de gamle klassiske United mandskaber var kendte for. Det bliver spændende at se hvor tydeligt Solskjærs aftryk bliver, så tidligt på sæsonen.

Odds er leveret af Unibet.