Vi vidste godt at sidste uges spilforslag var et risikabelt et af slagsen og Tottenham viste ingen slinger i valsen i deres 4-1 sejr. Der er heller ingen tvivl om at West Ham savnede en Payet i storform. Vi prøver lykken med Tottenham igen denne uge.

De har nemlig et interessant lokalopgør mod de evige rivaler fra Chelsea og holdene kommer med vidt forskellige udgangspunkter. For selvom Chelsea har fået bedre gang i spillet, er det Tottenham der kommer med 4 sejre i de seneste 5 kampe. Bonusguiden tror det bliver en meget lige kamp, hvor begge hold kan leve med uafgjort og vi har kort sagt svært ved at se nogle af holdene lide nederlag.

Kampstart 29. november 2015 kl. 13.00 – Vises på TV3 Sport 2.

Værdien ligger i X’et

Tottenham har historisk set haft svært ved at besejre Chelsea, også på hjemmebane. Omvendt er Chelsea ikke godt kørende pt. i modsætning til hjemmeholdet, så meget peger på et uafgjort resultat.

Chelsea må efterhånden have parkeret titelambitionerne, så for dem handler det i høj grad om æren og om ikke at tabe ansigt til lokalrivalerne. Mourinho er god til at lave resultater på udebane og med tanke på holdets nuværende forfatning, er uafgjort vel fint nok.

Tottenham må komme til opgøret fyldt med selvtillid og optimisme, specielt efter sidste sæsons 5-3 sejr. En sejr de fleste nok kan huske og som Chelsea-spillerne med garanti vil hævne.

Der er bare noget med Spurs når de møder de øvrige hold i top 4. De har forbandet svært ved at vinde, uanset hvor tæt de er på, senest demonstreret i rivalopgøret mod Arsenal. De så ud til at vinde 0-1, men kampen endte 1-1 til sidst.

Så selvom de uden tvivl er ovenpå lige nu, tror vi altså på de må “nøjes” med uafgjort. Det er heri værdien ligger, hvis du spørger os.

Sidste 10 indbyrdes opgør

Det er ikke altid at statistikken og de tidligere indbyrdes opgør har noget at sige, men vi har fundet statistikken frem:

  • Tottenham: 1 sejr
  • Uafgjort: 4
  • Chelsea:5 sejre

De fleste kan nok huske den mindeværdige kamp på White Hart Lane sidste år, hvor Tottenham vandt med 5-3. Undertegnede var ovre at se, hvad der vel var årets kamp i Premier League.

Men ellers har Chelsea haft overtaget og trods deres dårlige sæsonstart, kan vi ikke se dem tabe. Specielt fordi de har haft to ekstra hviledage, efter begge hold har været i aktion tirsdag og torsdag.

Højeste odds på kampen

Vi har fundet de højeste odds frem til dig på alle 3 udfald, alt efter hvad du vil bette på. Bookmakerne er ret enige om oddset på uafgjort, 3.40, mens ude -og hjemmesejr varierer en del:

Nordicbet: 2.60 – 3.40 – 2.75