Vi mener at denne uges Premier League spilforslag er noget af et scoop. Har oddssætterne helt glemt hvilke fantastiske resultater West Ham har lavet på udebane i denne sæson?

Det har vi ikke hos Bonusguiden og derfor mener vi at odds 6.50 er alt for højt sat. Det kan godt være de to formkurver går i hver deres retning, men statistikken er på West Ham’s side. De har nemlig ikke tabt de sidste 3 opgør på White Hart Lane og faktisk vundet 2 af opgørerne.

Kampstart 22. november 2015 kl. 17:00 – Vises på TV3 Sport 2

West Ham topper mod topholdene

West Ham har fået en god vane med at toppe mod topholdene i Premier League. Det bekræfter udesejre over Arsenal, Liverpool og Manchester City, samt en hjemmesejr mod Chelsea. De har altså vundet over samtlige normale tophold i ligaen og hvorfor skulle det stoppe mod Tottenham?

Det skulle kun være fordi at Tottenham ikke for alvor kan regnes for et tophold i Premier League, da de sjældent kommer i top 4. Alligevel mener vi ikke at kvalitetsforskellen er så stor, som odds 6.50 indikerer.

Faktisk ligger de side om side med hinanden i rækken, så hvordan i alverden kan det høje odds forsvares? Vi er ikke i tvivl om at det bør spilles. Ikke at den er sikker på at gå hjem, men der ligger rigtig god værdi i det.

Godt tag på Tottenham

Ovenstående argumenter forstærkes af, at West Ham har et godt tag på Tottenham generelt. De sidste tre udekampe har resulterer i 2 udesejre som nævnt.

Ydermere har Tottenham kun vundet 2 af de seneste 6 indbyrdes opgør, så statistikken giver et meget jævnbyrdigt billede. Måske med en lille fordel til West Ham. Det kan ligeledes tælle i deres retning, at Tottenham har haft langt flere spillere til landskampspause.

De har bl.a. nok fået en træt og nedtrykt Christian Eriksen tilbage fra den danske lejr. Alt sammen detaljer der kan have en indflydelse.

Odds på kampen

Nordicbet: 1.55 – 4.30 – 6.25