Der findes efterhånden utallige bettingfirmaer. Hos dem alle kan du få odds på alt fra curling til alpinskiløb. Alle de store ligaer er repræsenteret, og der er mulighed for både live odds og længere kuponer med mange kampe sat sammen, til at give et enormt odds.

Men hvilke betting sider har egentlig den største omsætning? Bonusguiden har undersøgt sagen og giver dig her en top 5. 

De største bettingsites på nettet

  1. William Hill

Du har ikke nødvendigvis hørt om dem, men det britiske bettingfirma William Hill har den største omsætning. De havde i 2014 en omsætning på hele 1,61 milliarder pund, hvilket svarer til 14,5 milliarder danske kroner. William Hill blev grundlagt helt tilbage i 1934, da betting stadigvæk var ulovligt i Storbritannien.

  1. Paddy Power

Det irske firma Paddy Power har den næststørste omsætning. I 2014 lå den på 4,88 milliarder kroner. Noget under William Hills omsætning, men stadigvæk rigtig mange penge. Paddy Power blev grundlagt i 1988, og sponsorerer i dag Manchester City i Premier League.

  1. Betfair

Den tredje største omsætning har det britiske bettingfirma Betfair. De har hovedkvarter i Hammersmith i det vestlige London, hvor de siden den 9. marts 2011 har opereret under gibraltarisk spillicens. I 2014 var deres omsætning på intet mindre end 393,6 millioner pund, hvilket svarer til omkring 4,03 milliarder kroner. Betfair blev oprettet i 2000 af Andrew Black og Edward Wray.

  1. Bet365

Bet365 har måske ikke den største omsætning, men er dog stadigvæk en af verdens førende bettingfirmaer. De har en omsætning på 214 millioner pund, hvilket svarer til 2,197 milliarder kroner. Til gengæld har de hele 14 millioner medlemmer verden over, hvilket på det punkt gør dem til at af de største bettingfirmaer i verden.

  1. Unibet

Med en omsætning på 197 millioner pund, hvilket svarer til omkring 2,016 milliarder kroner kommer det nordiske Unibet ind på en femteplads. Virksomheden har sit hovedkvarter på Malta og blev grundlagt i 1997 som Unibet Selskab. Du kender helt sikkert firmaet fra de mange reklamer med Brian Laudrup, som ruller over din skærm, så snart du tænder for fodbold fra Superligaen, Premier League eller enhver anden sportsbegivenhed.