Er du blevet træt af din nuværende poker udbyder, eller vil du bare gerne i gang med at spille online? Uanset hvad så guider vi dig her til den bedste poker udbyder efter dine behov. Det er nemlig meget forskelligt hvilke præferencer og ønsker vi har som kunder.

Hvad der betyder meget for dig, kan være ligegyldigt for andre. Én ting er de fleste dog enige om; velkomstbonussen. Der er ingen tvivl om at bonusstørrelsen har en stor indflydelse, men andre faktorer bør ligeledes have indflydelse. Se hvilke herunder.

Valg af nyt pokersite

Når du skal vælge nyt pokersite, er det dine behov der definerer hvem der er den bedste. Vi ved at det specielt er følgende 4 faktorer, der har en betydning for dig som kunde.

Bonus & kampagner

Bonusstørrelsen når du opretter konto er vigtig, specielt hvis du gerne vil have mange penge i velkomstbonus. Dit eget indskud bliver typisk matchet med 100 %, men det er forskelligt om grænsen går ved 1.000, 1.500 eller mere.

Du bør ligeledes være opmærksom på aktuelle kampagner hos de enkelte udbydere. Det kan du nemt tjekke ved at besøge deres hjemmesider, for at få et indtryk af de potentielle tillægsfordele.

Du kan altid få hjælp til at finde de bedste startbonusser hos os.

Pokerudvalg -og turneringer

Udvalget af cash games og turneringer varierer meget fra udbyder til udbyder. Det er meget forskelligt, hvilke type spillere der findes og hvilke muligheder du har som kunde. Det er svært at vide på forhånd, hvis du slet ikke har erfaringer på området.

Her kan du enten prøve at snakke med dine pokervenner eller oprette konto hos 1-2 udbydere. Hvis du ikke er tilfreds, er du på ingen måde bundet til at blive der.

Grafik og brugeroplevelse

Alle spiller poker for at have det sjovt og derfor betyder både grafikken og brugeroplevelsen en del. Det skal være underholdende og selvom der kan vindes penge, er det sjældent her den største motivation ligger. Den ligger derimod i spændingsmomentet og det at man hygger sig.

Prøv derfor at spille gratis, prøve demoer eller se trailere med diverse pokersites – hvad der nu er muligt. Det vil give dig et indtryk af hvor de har den bedste løsning. Igen er det jo individuelt hvad man synes.

Kundeservice

Sidst er det værd at nævne kundeservicen. Supporten er sjældent det der betyder mest, men prøv alligevel at undersøge hvordan de eksisterende kunder bliver behandlet. Om de er tilfredse og om det er nemt at komme i gang med sitet, uden alt for meget besvær.

Det kunne jo være du løb ind i problemer og så skal kundeservicen helst ikke være et irritationsmoment.

 

Vi håber du er blevet klogere på hvilke elementer du skal overveje, inden du opretter ny konto. Det vil i hvert fald hjælpe dig med at vælge rigtigt første gang. Og husk nu at den største poker velkomstbonus, ikke altid er lig med den bedste udbyder!