Kontramag.dk eller kendt som Kontra Magazine var et fodboldmagasin for nørder, med spændende artikler og nyhedshistorier om specielt dansk fodbold.

Magasinet er desværre stoppet og Bonusguiden giver dig derfor et indblik i hvad de var for en størrelse. 

 

Fodboldmagasin om dansk fodbold

Kontra Magazine havde særligt fokus på dansk fodbold, hvilket indslag på hjemmesider som DBU, AAB og FC Midtjylland bekræfter.

Særligt unge danske fodboldtalenter og den anderledes historie var i centrum og med gratis adgang til de første 14 udgaver, kunne det være baggrunden for at magasinet ikke længere eksisterer.

Koncept med frivillige skribenter 

Der var ellers samlet et stærk hold med 30 frivillige skribenter, med redaktør Lasse From i spidsen.

Passionen for fodbolden brændte igennem for hele teamet bag Kontramag.dk, men i sidste ende kunne den kommercielle del ikke følge med.

Indkast.dk er et andet godt eksempel på et fodboldsite, hvor der jævnlige søges frivillige skribenter. Der er så mange unge mænd der brænder for sporten og det betyder heldigvis at der er mange gode sites og magasinet at følge.

 

Har du selv erfaringer eller var du fan af Kontra Magazine fodboldmagasinet? Så hører vi gerne fra dig.

Bonusguiden savner et magasin der på samme måde er dedikeret til dansk fodbold og de mange unge talenter. Der er for lidt spot på ungdomsafdelingerne, de gode historier og de lavere fodboldrækker herhjemme.