Bonusguiden er tilbage med vores ugentlige odds forslag til Premier League, hvor det denne gang skal omhandle storkampen mellem Chelsea og Manchester United. Det er altid spændende at udvælge kampe  i Englands bedste række, fordi der er storkampe næsten hver weekend og masser af spænding.

Det er vanskeligt at forudse de fleste kampe, men vi kommer med vores bedste bud her. Vi tror på at Manchester United kan fortsætte den ubesejrede stime på Stamford Bridge, hvor det heller ikke kører som smurt i olie.

Argumenter for uafgjort

– Du kan få odds 3.30

Det er klart, at en påstand om et X kræver en nærmere forklaring. Vi giver dig derfor vores to bedste argumenter for et uafgjort resultat herunder:

Mourinho

Det første argument hedder Jose Mourinho. Han bevidste så sent som sidste runde, hvordan en potent Liverpool offensiv, bliver gjort relativ harmløs. Det var ikke mange chancer Coutinho & Co. fik spillet sig til, selvom de havde et par nærgående forsøg. Men langt færre chancer end normalt.

Den defensive tilgang til store kampe er ikke uvant for Mourinho og mon ikke han vælger den taktik igen. Selvom begge hold halter efter, tror vi at Mourinho vil være tilfreds med to X’er, i svære udekampe mod Liverpool og Chelsea. Det rykker ikke det store, men får dem heller ikke til at halte langt bagefter.

Chelsea må have et større ønske om en åben kamp og om at få 3 point. De har haft en tilsvarende svær start, hvor de endnu ikke har vundet over hold fra top 10. Den er god nok, de har kun vundet over de “små” hold. Noget der ikke taler for, at de starter søndag eftermiddag. Vi tror på en tæt og jævnbyrdig affære, der meget vel kan ende 1-1.

Formkurven

Vi nævnte kort Uniteds ubesejrede stime og i samme periode, har Chelsea tabt hjemme til Liverpool og ude til Arsenal. Der er dog ingen af mandskaberne der kan prale af storspil eller stærke resultater. Og når sådanne hold mødes, kan de meget vel dele i porten. Kritikken vil være begrænset og begge hold kan leve med det.

Vi tror på at Manchester Uniteds ubesejrede stime fortsætter på Stamford Bridge, hvor Mourinho må kunne forberede dem bedre end nogen anden. Omvendt tror vi ikke de har offensive intentioner nok, til at gøre krav på sejren. Får Zlatan en isoleret kamp som enlig angriber igen, skal de i hvert fald ikke forvente at score mange mål.

Statistikken taler imod United

Der er én ting der taler meget imod United og meget for Chelsea sejr. Den indbyrdes statistik fortæller nemlig, at Chelsea har 5 sejre og 5 uafgjorte de seneste 10 opgør. Det vil derfor være højest overraskende med en udesejr, i et statistisk perspektiv.

Ønsker du alternativer til vores anbefaling, kan du overveje at bette på under 2,5 mål i kampen. For 7 ud af de 8 seneste opgør er end med under 2,5 mål. Det er to hold med stærke defensive organisationer, så forvente det samme søndag kl. 17.00.

Vi ser frem til en intens kamp og håber trods alt på mange mål!

Se flere Premier League odds og spiltips her.