Hvert år udkæmpes verdens hårdeste cykelløb i Frankrig. I år bliver Tour de France med endnu mere spændende, end det har været længe, da hele fire ryttere melder sig ind i kampen om den gule trøje.

Vi ser her nærmere på de 4 favoritter, der forventes af kæmpe om førertrøjen. Du får vores bedste Tour de France spiltips og forslag herunder. 

Vinder af Tour de France

De 3 favoritter

I år er der specielt tre favoritter til sejren i verdens hårdeste cykelløb, med få etaper igen. Det bliver rigtig spændende at følgende den sidste del af løbet.

  • Julian Alaphilippe

Dette års helt store overraskelse hedder Alaphilippe og mens mange troede han ville miste trøjen hurtigere, holder han stadig stædigt fast i den. I skrivende stund har han 1.30 ned til nærmeste forfølger, så han er helt klart fortsat med i favoritfeltet, selvom én dårlig dag kan være nok. Selvom historien ville være charmerende på mange måder, tror vi desværre ikke han holder helt til mål.

Til dette er han for “svag” i bjergene og han brugte meget energi i starten af løbet. Så vi tror det ender med en podieplads til Alaphilippe.

Spilforslag: Vi tror ikke på Julian Alaphilippe sejr, men gør du, kan du se odds på ham som vinder herunder.

Vinder af Tour de France: Odds 4.75 (top 3: 2,75)

  • Geraint Thomas

De to holdkammerater på INEOS teamet, Geraint Thomas og Egan Bernal, ligger begge lunt i svinget på 2. og 3. pladsen. Vi tror at det bliver Geraint Thomas der vinder touren, hvis INEOS løber med titlen. Særligt i lyset af oddsene på de to ryttere, hvor der er klart mest værdi at hente i at spille på Geraint Thomas. Vi kan ikke se der bør være så stor forskel, odds 4,50 vs. 2,30.

De ligger aktuelt 5 sek fra hinanden, så dem med de bedste ben de næste par dage, kommer formegentlig til at løbe med sejren. Det er i hvert fald vores overbevisning.

Spilforslag: Geraint Thomas til at tage sejren.

Vinder af Tour de France: Odds 4,50

  • Thibaut Pinot

Sidste kandidat til sejren er franske Thibaut Pinot, der er en stærk outsider til at vinde, på trods af en aktuelt femteplads. Det er ekstremt tæt i toppen, så hvis han finder benene de sidste bjergetaper, kan det ligeså vel blive ham. Han er helt bestemt et godt bud.

Vi tror han ender på podiet, men er ikke mere end det. Det kan meget vel ende anderledes, da alt er åbent.

Vinder af Tour de France: Odds 3,50

Opsummering

De to favoritter er ifølge oddssætterne Egan Bernal og Thibaut Pinot, vi ser dog bedre værdi i at satse på enten Geraint Thomas eller Alaphilippe. Vi mener det er så lige, at alle fire i princippet kan vinde løbet. Og der skal trods alt hentes en masse tid og hvilket kræver en dårlig dag til Alaphilippe. Alle regner med den kommer, men der bliver færre og færre chancer.