c
Sammenlign spiludbydere og få den bedste startbonus

Om Bonusguiden

Bonusguiden er din hjælper i junglen af spiludbydere, velkomstbonusser og aktuelle kampagner. Det kan til tider være svært at vælge ny udbyder, da mange firmaer forsøger deres bedste for at overbevise dig.

Vi ønsker som neutral part, at gøre dig klogere på mulighederne og startbonusserne hos diverse firmaer. På den led kan du vælge hvem der matcher dine behov og ønsker på bedste vis. Helt objektive har vi svært ved at være, da vi har anmeldt flere udbydere og givet dem ratings.

Det har vi ud fra parametre som velkomstbonussens størrelse, spiludvalg, service og meget mere. Disse skal betragtes vejledende og udelukkende som et billede af vores personlige erfaringer. Det helt overordnede formål med siden er at give dig følgende:

Nemt og hurtigt overblik over spilmarkedet og velkomstbonusser – sammenlign og kom godt i gang. 

Hvis du har kommentarer eller feedback til hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@bonusguiden.dk eller via formularen. Vi er altid åbne for at indgå i et samarbejde og for forslag der kan styrke Bonusguiden som hjemmeside.

 

Om vores hjemmeside

Vi er en kommercielt drevet hjemmeside, der bliver belønnet når du opretter spilkonto eller foretager et indskud. Det er sådan vores service kan løbe rundt og blive forbedret løbende. Vi takker for alle der bidrager til dette!

Vores oversigter viser ikke et komplet udvalg af spilmarkedet, der er utallige aktører, men vi agter at fremvise dig alle de bedste og mest populære. Så du gerne skulle ende med at vælge et sted, du bliver glad for.

Vi er miljøvenlige

CO2 neutral hjemmesideBonusguiden går meget op i miljøvenlighed og har derfor valgt at CO2-neutralisere vores hjemmeside. Vi er rigtig glade for vores deltagelse, da det understøtter vores ambition om at tænke på miljøet og begrænse vores papirforbrug i det daglige

Vi går ind for CSR og et godt arbejdsmiljø

CSR - social ansvarlighedVi mener det er afgørende med et konstant fokus på CSR (social ansvarlighed) af flere grunde. Dels for at sikre gode vilkår for medarbejdere og dels for at tænke på samfundet som helhed.

Det er derfor vi støtter dette CSR initiativ, der er med til at sætte fokus på området online. Det går i god tråd med Bonusguiden.dk’s ønske om at udvise social ansvarlighed og miljøvenlighed.

Et Sundt ArbejdsmiljøDet kombineret med et godt arbejdsmiljø er afgørende, for trivsel på arbejdspladsen, mellem samarbejdspartnere og lignende. Af den årsag støtter vi Et Sundt Arbejdsmiljø, der er med til at gøre en forskel på området.

Samtidig er vi glade for vores McAfee certificering, der bekræfter at vi er en god og sikker hjemmeside at benytte for dig som besøgende.