Bonusguiden er vilde med Premier League og følge hver weekend den engelske liga tæt. Vi har derfor et godt indblik i holdenes form, skader og meget mere. Det plejer at være et glimrende udgangspunkt for, at komme med gode spilforslag.

Vi har derfor valgt at indføre en ugentlig rutine, hvor vi udvælger ét spilforslag til ugens Premier League runde. Vi starter med et interessant spilforslag til Manchester United vs. West Bromwich.

Kampstart 7. november 2015 kl. 16.00. Vises på Kanal 6.

Halvleg/fuldtid – X/1 til odds 3.75

Der er flere åbenlyse muligheder i denne kamp. Lad det være sagt at undertegnede er Manchester United fan, så jeg ved om nogen hvilke scoringsproblemer de oplever i øjeblikket. Der er simpelthen ikke nok flow og effektivitet i deres spil.

Min første tanke var et spil på en 1 måls sejr til United og det giver nogenlunde samme odds som ovenstående. Jeg tror bare at dette scenarie er mere sandsynligt. At Man Utd skal bruge en halvleg på at køre modstanderen trætte, som de trods alt er gode til, hvorefter pladsen og målene kommer i 2. halvleg.

Godt og kompakt forsvar

West Bromwich er kendt for at have et godt og kompakt forsvar, hvilket 2 mål i 5 udekampe bekræfter. Det er på hjemmebane der har været åbent hus. Det bliver derfor ikke nemt at lirke deres defensiv op, men det plejer altid at være nemmest sidst i kampen.

Bonusguiden tror på at kampen står lige ved halvleg, men at United vinder deres pligtsejr.

Jeg mener der er rigtig god værdi i United-sejr, selvom de først sætter tingene på plads i 2. halvleg.

Har du selv spilforslag?

Har du selv spilforslag du ønsker at dele med vores besøgende, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde bringe dine tips og forslag til de mange ligaer i europa.

Henvend dig hvis du kunne være interesseret.