Fodbold VM 2022

Der er stadig lang tid til VM 2022 bliver sparket i gang, men de fleste af de deltagende lande er selvfølger, specielt favoritterne til at vinde turneringen. Af den grund kan du faktisk allerede finde odds og spille på vinderen af VM 2022, selvom meget kan nå at ændre sig.

Der er naturligvis en større usikkerhed ved at spille så tidligt, men samtidig er der også mulighed for at få højere odds, end der er ved turneringsstart, hvor de respektive trupper er udtaget, og styrkeforholdene er klare.

Odds på fodbold VM 2022

Hvad enten man spiller på favoritterne eller man har udset sig en overraskelse ved sommerens VM, er der fine odds at hente lige nu. Oddsene strækker sig hos de forskellige bookmakers mellem odds 7,00 på Brasilien, odds 8,00 på Frankrig til odds 51,00 på Colombia.

Her kan du se de aktuelle VM 2022 odds

Odds er leveret af Unibet og kan have ændret sig.

Fodbold VM 2022 odds

Spilforslag til VM 2022

Aktuelt er det kun muligt at spille på VM-vinderen og her har vi særligt et godt øje til tre landshold. Vi mener meget vel det kan ende med at stå imellem dem.

Her er de tre landshold vi tror mest på:

  • Brasilien til odds 7,00
  • Frankrig til odds 8,00
  • England til odds 12,00

Hvorfor så det?

Lad os gennemgå landsholdene én for én, for at gøre dig klogere på vores fidus til netop disse tre lande.

Argentina og Portugal: Det er normalt hold der kommer langt, men som må formodes at lide under at Messi og Cristiano Ronaldo i 2022 er nogle ældre herre, på vej ned. Hvem ved om de overhovedet spiller på landsholdet til den tid. Det er kæmpe navne at skulle erstatte og vi kan ikke se det ske allerede til 2022-slutrunden.

Tyskland og Spanien: Tyskland og Spanien kæmper lidt med deres hold i øjeblikket, selvom de tidligere har været nogle af de største favoritter til EM og VM slutrunderne. Lige nu ser vi mere kvalitet og X-faktor i vores tre favoritter, så meget skal ændre sig over de næste par år, hvis disse to hold skal løfte trofæet.

Frankrig og Brasilien: Vel nok de to stærkeste mandskaber og trupper, der stiller op til slutrunden. Få kan mønstre lignende kvalitet, hvorfor de er vores to klare favoritter til at løfte pokalen.

England: Sidst har vi England der aktuelt har masser af unge talentfulde spillere og kvalitet. Hvis de tager de rigtige skridt, de næste 2-3 år, kan de blive ekstremt giftige til VM-slutrunden. Få landshold har så stærk en talentmasse som England, netop nu. Det bliver ekstremt spændende at følge Jadon Sancho, Hudson-Odoi, Marcus Rashford og Dele Alli, i forening med mere rutinerede Harry Kane, Maguire og John Stones.

Om VM i fodbold 2022

Verdensmesterskaberne i fodbold afholdes for 22. gang og det sker i Qatar, hvorfor der har været tale om det skal afvikles om vinteren, frem for om sommeren som normalt. FIFA har kåret Qatar, men siden har der været rygter om at England kunne overtage værtsskabet, da Qatar vandt slutrunden på tvivlsom vis.

Det frække spil vil være på Frankrig og England, for hvis først slutrunden flyttes til det engelske, vil de to europæiske hold være klare favoritter. Hvor du næppe vil kunne opnå samme odds. Og selv hvis det afvikles om vinteren, vil de to hold være i favoritfeltet.

Der er fortsat lang tid til slutrunden, så det er begrænset hvilke informationer der er ude, men vi vil naturligvis opdatere siden når der er nyt.

Spil på VM 2022 – få 1.500 kr. i velkomstbonus hos Unibet.

Hvem er favoritterne?
Netop titlen som verdensmester var, hvad Frankrig erobrede i 2018, da der sidst blev afholdt VM. Af den grund er det heller ikke underligt, at de er blandt storfavoritterne til VM 2022, men det skyldes ligeså meget deres uhyre stærke og brede trup. Dertil kommer Brasilien, som altid er en væsentlig kandidat til VM-titlen med talentmasse og profiler som Neymar, Coutinho, Gabriel Jesus, Allison etc.

Ser du på odds er Spanien og Tyskland ligeledes med i favoritfeltet, selvom vi i høj grad mener det skyldes historikken og tidligere meritter. Vi mener de mangler offensiv kvalitet, fart og gennembrudskraft, til for alvor at kunne løfte pokalen.

Det er bestemt vanskelige, solide og stærke hold, men vi tror de kommer til at mangle det sidste. Og ser man på talentmassen i de to lande, ser vi større potentiale i Jadon Sancho og Marcus Rashford fra England, Joao Felix fra Portugal eller Vinicius Junior fra Brasilien. For ikke at nævne Mbappe fra Frankrig, der allerede er en verdensstjerne. Det er altid svært at vide hvor spillerne er om 2-3 år, men vi ser ikke samme spændende offensive talenter i Spanien og Tyskland.

Følg med på siden, vi kommer til at gennemgå vores bud på turneringens topscorer, så snart der kommer odds hos bookmakerne.