Dronningens Nytårstale odds 2021

For en stor del af danskerne er Dronningens nytårstale en fast tradition, der bliver set i fællesskab, inden man sætte sig til bordet den 31. december og spiser torsk, eller hvad man ellers har som nytårstradition.

Men nytårsaften skal også være et brag, og derfor er det godt at Danske Spil giver mulighed for at spille på, hvad der står i Dronningens tale. Det kan give lidt ekstra spænding og gøre det mere underholdende, at overvære nytårstalen.

Spil på nytårstalen 2021

Der er altid mange, der spekulerer i, hvad Dronningen kan finde på at sige, når året er ved at gå på held. Hvilke begivenheder i årets løb nævner hun, og hvilke tendenser kommenterer hun på. Hun er generelt apolitisk, men det hænder også, at der ryger en politisk kommentar – eller i hvert fald en kommentar, der kan tolkes på den måde.

“Søens folk” er en klassiker, som folk forventer år efter år, men når det kommer til stykket, er det sjældent, Dronningen rent faktisk bruger den vending. Hun sørger altid for at takke menneskene bag vendingen, men hun kalder dem ikke altid det samme.

Danske Spil har ikke åbnet for odds på Dronningens Nytårstale 2021, men så snart de gør, vil vi opdatere siden.

Spil på hvilke ord og ting der bliver nævnt

(SPILLET ER IKKE ÅBENT I ØJEBLIKKET)

En mulig strategi, hvis man vil spille på Dronningens nytårstale, er, at man i årets løb holder øje med, hvilke dele af landet, hun har besøgt med kongeskibet, samt hvad der har været af større begivenheder inden for Kongehuset.

Hvis der har været ualmindeligt store politiske emner, som måske endda har en humanitær vinkel, er der også gode chancer for, at det nævnes. Som eksempel kan flygtningekrisen nævnes.

Vi smider odds på siden, så snart de er klar hos bookmakerne. Men indtil videre kan du her få et indtryk af hvilket niveau de har været på forrige år:

 • Flygtninge – odds 1,18
 • Europa – odds 1,25
 • Terror – odds 1,28
 • Facebook – odds 6,00
 • Kongeskibet – odds 7,50
 • Donald Trump – odds 10,00
 • Søens folk – odds 15,00
 • Abdicere – odds 20,00
 • Brexit – odds 35,00
 • Game of Thrones – odds 85,00
 • Fuck – odds 350,00

Der kan spilles på Dronningenss nytårstale hos flere forskellige bookmakere. Blandt andre har Danske Spil og 888sport.dk begge tidligere kørt odds på begivenheden.

Hvad er der tidligere blevet sagt i nytårstalen?

Nytårstalerne bliver generelt ofte et billede af de ting, der havde optaget danskerne mest i løbet af året. Dronningen er tidligere kommet ind på alt fra terror, til at takke de folk i Politiet og Forsvaret, der passer på os. Det fik hende også over på krig og fattigdom, som har fået en stor mængde af mennesker til at flygte til blandt andre Danmark.

Spil på nytårstalenMed det gik hun videre til at tale om danskhed og nationalitetsfølelse. Om det at føle sig dansk og vide, hvor man hører til.

I samme ombæring slog hun et slag for, at vi bliver bedre til at tage os af hinanden og sørge for, at der ikke er nogen, der går rundt og er ensomme.

Hun omtaler tit turene rundt i landet, så du kan med fordel kigge tilbage på Dronningens aktiviteter i 2021, for at få svaret på hvilke begivenheder og personer, hun muligvis vil takke eller nævne i hendes tale.

Hun takker også ofte de mange frivillige og professionelle, der arbejder for, at andre ikke skal føle sig alene juleaften.

Få ekstra spænding til nytårsfesten

Hvis man skal gå ud fra, at Dronningen bygger sin tale op på samme måde, kan man i første omgang se på, hvad der er gået igen i løbet af året.

Der er også en række emner, hun kommer ind på mere eller mindre hvert år. Hun takker de folk der arbejder i landets tjeneste. Politi, hospitalsvæsenet, Forsvaret. Hun kommer ind på sine rejser rundt i kongeriget og indimellem også sine udenlandsrejser. I den forbindelse bliver “Kongeskibet Dannebrog” ofte nævnt. Hun taler om sin familie, som hun typisk nævner ved navn. I hvert fald den nærmeste familie i Kronprinseparret, Prins Joachim og Prinsesse Marie – og så naturligvis hendes mand, Prins Henrik. Og så taler hun ofte om store, danske sportsresultater eller kulturelle præstationer.

Til det sidste skal man huske på, at store sportsbegivenheder af og til bliver fremhævet. Det kunne sagtens være emner hun kommer ind på, men selv hvis hun gør, er det ikke sikkert hun nævner nogle navne. Man skal huske på, at det ikke er nok, at hun taler om et bestemt emne, hun skal nævne nøjagtig det ord, man spiller på.

Held og lykke!