Efter sidste uges gevinst, da Manchester United fik 1-måls sejren i overtiden mod Sheffield United, prøver vi lykken igen. Vi har set på ugens Premier League kampe og fundet endnu et risikofyldt, men godt spilforslag.

Vi tror på en Stoke hjemmesejr over førerholdet Arsenal og til odds 4.33 mener vi der er god værdi i spillet. Deres seneste 5 besøg på Britannia Stadium er endt med 3 Stoke sejre og 2 uafgjorte. Det lader ikke til at bookmakerne tager sig meget af den statistik. Læs hvorfor vi tror på hjemmesejren her.

Kamptidspunkt: 17. januar 2016 kl. 17.15 – Kampen vises på TV3 Sport 2.

Stoke er stærke og ligger godt til Arsenal

Vi indrømmer at der ikke ligger meget logik i at spille imod Arsenal, der er i god form og som fører Premier League – og så alligevel. For deres seneste udekamp i Premier League endte med et 4-0 nederlag til ellers formsvage Southampton.

Og så har Arsenal bare for vane at tabe point i kampe som denne. Om det ender med nederlag eller uafgjort er svært at sige, men vi har svært ved at se dem tage til Stoke og vinde. For det kører godt for Stoke og deres offensive profiler Arnautovic, Shaqiri og Bojan.

De har tidligere besejret Manchester City med nemhed og det er bestemt ikke noget sjovt sted at komme som udehold. Man må heller ikke glemme at Arsenal fortsat mangler profiler som Coquelin og Alexis Sanchez, der har noget af den power de virkelig får brug for søndag.

De seneste 5 opgør

Når man samtidig ser nærmere på de seneste 5 opgør på Britannia Stadium, er det ikke god løsning for Arsenal-fans. Det er nemlig endt med 3-2-0 i Stokes favør. De ved med andre ord hvordan med vinder over de gode boldspillere.

Arsenal kommer ydermere fra en hård kamp på Anfield, hvor man måtte indkassere en skuffende udligning lige før tid.

Andre spilmuligheder

Bonusguiden synes der er flere gode spilmuligheder i denne runde og vi har derfor valgt at give dig to ekstra forslag, som vi har et godt øje til.

Chelsea – Everton X til odds 3.90

Først er det kampen på Stamford Bridge, hvor Chelsea stadig kæmper for at finde formen, efter at Guus Hiddink har taget over. Seneste med et 2-2 resultat hjemme mod West Brom.

Vi har en fidus til at Everton kan få point med hjem fra London og til odds 3.90 mener vi bestemt der er værdi i bettet. Det er to hold der taber få kampe og en af de få ting der taler imod, er faktisk deres seneste opgør. For i de seneste 10 opgør er ingen endt uafgjort, men måske det ændrer sig lørdag?

Liverpool – Manchester United X til odds 3.30

Vi slutter af med et andet realistisk scenarie. Ingen af holdene ønsker at tabe kampen og selvom den kan gå begge veje, er værdien i X’et. Selvom Manchester United er dårlige i denne sæson, taber de ikke mange kampe. Det gør Liverpool heller ikke hjemme på Anfield.

Kan begge hold nøjes med uafgjort? Det rykker dem ikke højere op i tabellen, men kan alligevel blive det endelige udfald. Skal vi bette på denne kamp, bliver det i hvert fald på krydset.

På udkig efter en ny bookmaker? Så find de bedste odds velkomstbonusser her.

God fornøjelse med spillet og ikke mindst de gode kampe der venter i weekenden!