Bonusguiden giver dig her vores spilforslag til midtugens kampe i den engelske Capitol One Cup. Der er flere interessante opgør på programmet og turneringen er kendt for de store overraskelser.

Specielt fordi mange af favoritterne, de store hold, ofte stiller med mange mere uprøvede spillere i de indledende runder. Tjek vores spiltips ud her. 

Aston Villa vs. Birmingham (halvleg/fuldtid) – X/1 til odds 5.20

Det er et lokalderby og vi ved alle hvordan intensiteten er til disse kampe. Det er derfor ikke utænkeligt at Birmingham vil holde sig inde i kampen rigtig længe.

Vi overvejede først at spille handicap sejr til Aston Villa, men oddset er simpelthen for lavt i forhold til risikoen. Odds 5.20 på at den står uafgjort ved pausen, men at Aston Villa vinder, er ganske flot – og meget sandsynligt.

Kampen spilles på tirsdag kl. 20.45

Tottenham vs. Arsenal (0-1) – X til odds 3.65

Vi går videre til et nyt og rigtig interessant lokalopgør, et af de klassiske i England. Det er rigtig svært at spå om udfaldet, da begge hold har fået en noget svingende sæsonstart.

Arsenal er på papiret lidt bedre, men de stiller ofte med unge spillere i Capitol One Cup turneringen og Tottenham fik første hjemmesejr i weekenden. Det gjorde de med en 1-måls sejr og det samme tror vi bliver tilfældet her.

3 af de 4 sidste hjemmekampe mod Arsenal er vundet med 2-1, så det virker meget realistisk at værterne hiver en smal sejr i hus. Oddset er i hvert fald godt. Alternativt kan du spille på en 2-1 sejr til Tottenham, hvis du tror historien gentager sig, men vi anbefaler handicap-bettet.

Kampen spilles på onsdag kl. 20.45

Odds er hentet fra bookmakeren Unibet.

God fornøjelse!