Det smukke spil

Kært barn har mange navne og der er ingen tvivl om at det smukke spil er et af de mere flatterende om fodbold. For der er smukt, når et fodboldhold kan vende en 0-2 eller 0-3 ved halvleg og alligevel vinde kampen. Eller når to spillere bliver afdriblet, før man sparker den op i krogen.

Fodbold rummer hele følelsesregistret, begejstring, frustration, glæde og ærgrelse. Det rummer samtidig en masse lækre detaljer, fight og flotte scoringer. Det er på mange måder et smukt spil, fordi det indeholder det hele på én gang.

Fodboldmediet ‘Det smukke spil’

Der har tidligere været et fodboldmedie, som hed ‘Det smukke spil’ og som var at finde på www.detsmukkespil.net, hvor der jævnligt blev bragt interessante og dybdegående fodboldhistorier.

Et fodboldmedie der på mange måder hyldede sporten qua navnet og det er til at forstå, hvorfor det begejstrer så mange danskere. Ingen andre sportsgrene indeholder kombinationen af de forskellige elementer, hvilket giver unikke overraskelser, oplevelser og altid gør det underholdende at følge med, når de bedste hold tørner sammen.

Quizbogen ‘Det smukke spil’

Der er faktisk ligeledes blevet udgivet en quizbog der hedder ‘Det smukke spil’, skrevet af John Andrews, der indeholder en masse interessante facts og illustrationer. Her kan du finde spørgsmål og svar, du ikke kendte til. Perfekt hvis fodboldholdet skal bruge en form for underholdning til sommerafslutningen eller lignende.

 

Begge er eksempler på at fodbold ofte bliver benævnt som det smukke spil, og med 362.418 registrerede fodboldspillere i Danmark (2018), ifølge Central Foreningsregister, lader der til at være bred enighed omkring dette.