Det er altid svært at forudsige kampe i Premier League, da alle bogstaveligt talt kan slå alle. I denne uge stod valget mellem Leicester – Middlesbrough og Chelsea – Tottenham. Der er dog ingen tvivl om hvilken kamp der er mest spændende.

Og efter gårdagens Champions League kamp mod Monaco, må Tottenham være meget opsat på at revanchere sig. Hvilken bedre anledning til det, end i et lokalderby. Vi tror på X-spillet til et flot odds på 3,85 hos Nordicbet.

Tottenham har fået godt fat i Chelsea

Der er mange argumenter for at Tottenham får uafgjort med sig fra Stamford Bridge og de er sikkert nødvendige, da vi medgiver at Chelsea spiller forrygende i øjeblikket. Nok som ét af de bedste hold i Premier League.

Vi skal heller ikke mange år tilbage i tiden (2014) før Chelsea vandt hjemme over Tottenham med 4-0 og 3-0 i ligaen. Der har dog været en klar tendens de senere år, i takt med at Pochettino har fået samlet en god gruppe spillere.

Tottenham er begyndt at få gode resultater imod deres værste rivaler, Chelsea og Arsenal, noget de ellers har haft svært ved. Det er én af flere grunde til, at du nu endelig kan blande sig i topstriden. Mod Chelsea har tendensen været meget tydelig de seneste to år.

Det startede formegentlig med den velkendte 5-3 sejr på White Hart Lane, 1. januar 2015, hvor Tottenham fik brudt en meget ond stime. Siden har de spillet 0-0 hjemme og sidst de to hold mødtes, var alt på spil for Tottenham, der førte 0-2 på Stamford Bridge. En kamp der dog endte 2-2 til stor glæde for Leicester.

Et X imellem de to mandskaber er altså på ingen måde uvant eller urealistisk. Det er tilmed et resultat som begge hold kan leve med, præcis som da Tottenham spillede uafgjort ude mod Arsenal i starten af november.

Ekstra sult efter et resultat

Det var det smertelige nederlag til Monaco i går (tirsdag) der fik os til at vælge denne kamp. For vi er ikke i tvivl om at Tottenham vil være et såret dyrt, ekstra opsatte efter et godt resultat. Omvendt er det ikke nemt at overrumple eller vinde på Broen.

Så for dem vil et godt resultat helt sikkert være krydset og med Kane tilbage på toppen, bør det være muligt. Der er meget forskel på dem, alt efter om de har skarpretteren med. Bedst illustreret ved 3 mål de seneste 2 kampe.

Vi må ikke glemme Chelseas kvaliteter, med en storspillende Hazard og Diego Costa, men værdien ligger helt klart i X-spillet. Der er ikke meget interessant at hente ved hjemmesejren.

Ønsker du at bette på kampen kan du få odds 3,85 hos Bookmakeren Nordicbet.

Du kan se flere odds på Premier League her.